Marknadsföring på MyNewsdesk

MyNewsdesk hjälper dig och ditt företag att sköta er marknadsföring på ett mer modernt och produktivt sätt än tidigare. Här kan du sköta din digitala PR samtidigt som du har möjlighet att berätta ditt och företagets historia.

Du kan skriva pressmeddelanden, skriv blogg samt lägga till bilder och videor. Allting du lägger upp finns tillgängligt i ett användarvänligt Newsroom på www.mynewsdesk.com.

Naturligtvis sökordsoptimeras allting som publiceras i rummet och kan samtidigt med detta genast visas i de sociala plattformarna som Twitter, WordPress och Facebook. Mynewsdesk plattform hjälper dig också att leta och få kontakt med de bästa tänkbara målgrupperna för just dig.

En som nått stora framgångar med sin PR är Magnus Josephson som arbetar som anbudskonsult. Hans företag erbjuder rådgivning till företag när det gäller allt från att skriva anbud till strategiska ledningsfrågor. De hjälper företags offentliga affärer att växa och därmed bli mer produktiva. Magnus Josephson tar Mynewsdesk till hjälp när det gäller till exempel pressmeddelanden, nyheter evenemang, filmer och bilder. Magnus har även gett ut en bok som han marknadsför via Newsdesk.

Allt du behöver göra för att kunna ta del av Mynewsdesk tjänster är att registrera dig. Sedan får du möjlighet att använda deras tjänster.

Några exempel på vad Mynewsdesk kan hjälpa dig med:

  • Din digitala kommunikation på en plats: publicera bilder, pressmeddelanden i ett nyhetsrum som är SEO-anpassat. Du har möjlighet att dela nyheterna på Facebook, Twitter och via mail
  • Hitta rätt målgrupp
  • Mäta dina resultat genom Mynewsdesk analysverktyg
  • Få tillgång till den senaste tekniken
  • Ser till att du får mera tid över till det du är bäst på
  • Lär dig att bli en bättre kommunikatör