Bra tillbehör till din nya iPhone 14

iPhone 14-serien är full av nya funktioner, och att para ihop dem med några viktiga tillbehör kan förbättra din upplevelse. Du kan öka produktiviteten, skydda din telefon och aktivera olika sätt att använda din nya iPhone. Nedan listar vi några av de bästa tillbehören för iPhone 14-serien.

Vad ingår när du köper en iPhone 14?

Som en del av Apples ansträngningar att nå koldioxidneutralitet till 2030, inkluderar iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max varken EarPods eller en strömadapter. Däremot medföljer det en laddningskabel som stöder snabbladdning (USB-C till Lightning-kabel), som är kompatibel med strömadaptrar och datorportar för USB-C.

Tillbehör att köpa

Det första du borde köpa när du har skaffat din nya iPhone 14 är två saker. Det är ett skärmskydd av bra kvalitet, så att din skärm håller ifall du skulle råka tappa mobilen i marken. En annan bra säkerhet är att köpa ett mobilskal för att ytterligare skydda din nya mobil.

Genom att handla online kan du hitta och beställa alla tillbehör du behöver till din iPhone 14. En annan grej som många Apple användare gillar att köpa är AirPods. AirPods är perfekta hörlurar som du enkelt kopplar till din iPhone och gör att du kan lyssna på musik oavsett befinner dig.